Svenska företag i Spanien tips flytta

Ny sajt för dig som bor i eller vill flytta till Spanien

Sedan ett tag har jag tillsammans med Spanien-författaren och företagaren Sven F. Källström jobbat med ett projekt som vi är lite stolta över. Jag har alltid brunnit för att hjälpa folk hitta och må bra i Spanien, både med denna bloggen, Bo och leva i Spanien och med min andra tidigare sajt, svenskt.es.
Sven har samma strävan, både i sitt författarskap och ännu mer handfast i sitt företag Alamo Costa del Sol, där han faktiskt hjälper människor hitta sina nya hem i Spanien.

Så tillåt mig presentera SpanienProffsen, en sajt där du hittar alla företag där du kan tala Svenska samt intressanta artiklar om att flytta till och bo i Spanien. Läs om Spaniens historia, skattefrågor, utbildning, jobb, hitta svenska matbutiker, skolor, revisorer nära dig. Ja ambitionen är att du ska hitta allt, som du kan tänkas behöva för att skapa dig ett gott liv i Spanien.

Vi har en del planer till för SpanienProffsen så se till att följa oss på sociala medier eller via vårt nyhetsbrev (du kan förstås hitta allt på sajten), så du hänger med i svängarna.

Ha det Spantastiskt!