Bästa vpn från Spanien till Sverige

VPN – se svensk TV via datorn

Ok, för det mesta skriver jag här om Spanien och hur det är att leva här osv. Men nu kommer ett råd till er som bor i Spanien och vill ha en bit av det svenska då och då. Kanske se på Melodifestivalen eller ”Welcome to Sweden” som f.ö. är en lysande komediserie på TV4 med allas vår favorit, små-bitchiga Josefin Bornebush.

Hursomhelst, till tipset. För att få tillgång till många program på TV4Play eller SVTPlay, så måste man bo i Sverige. Eller rättare sagt datorn måste bo i Sverige.

Det betyder att om du kan få tillgång till en annan dator i Sverige så kan trafiken gå via den datorn och då ser det ut som att du finns i Sverige och du kan därmed se dessa annars blockerade program, även om du finns i Spanien eller för den delen andra länder i världen.

Jag har inte hittat något som lagligt förhindrar detta men om någon gör det får denne gärna meddela mig så skall jag informera alla på denna sida.

Det första programmet jag testat för att koppla upp mig mot Sverige hette CyberGhostVPN och fungerade hyttligt till en början men nu har de dragit ner på serverkapaciteten i Sverige så det är inte tillräckligt snabbt längre. Jag har nu bytt och provar Buffered VPN och det fungerar mycket bättre. Själva programmet ser inte lika flashigt ut men är lika enkelt och de verkar ha mycket bättre serverkapacitet så jag är supernöjd.

Buffered VPN kostar 10$ per månad så om du är ute efter gratis-nöje är det inget för dig. För alla andra som gärna betalar en slant för att få ta del av nöjet kan jag bara rekommendera det!