Webdesign Costa del Sol

Webdesigner i Spanien

Tänkte ta tillfället i akt och presentera min lilla verksamhet i Spanien. Jag sysslar med webdesign och skapar hemsidor till fastpris för alla typer av verksamheter härnere. Min typiska kund är en skandinav som driver verksamhet på Costa del Sol i Fuengirola, Marbella eller någonstans däromkring. Några kunder är stora och omsätter några miljoner euro och andra är riktigt små.

Kolla gärna på webdesigncostadelsol.es, där har jag ett urval av hemsidor min firma byggt. I korta drag sysslar vi med

  • Design och programmering av webbsidor för presentation av företag
  • Utveckling av internettjänster
  • Utveckling av mobilappar
  • Sökmotoroptimering
  • Internetannonsering

Vårt erbjudande inom sökmotoroptimering och internetannonsering så kan vi göra en genomgång av er hemsida, som resulterar i en rapport och förslag på åtgärder. I allmänhet brukar förslagen innehålla åtgärder som en sajtägare själv kan göra och en del som vi kan hjälpa till med.

Det allra vanligaste är annars att vi bygger en presentationshemsida för företag, dvs en hemsida där företaget presenterar sina produkter och tjänster.

Vi får också ofta hjälpa till med programmeringen av gränssnitt mot andra system såsom sökningar i databaser för mäklare, andra databaslösningar samt betallösningar för webbshoppar.

Vi jobbar flytande på svenska, spanska och engelska samt behärskar tyska. Med hjälp av översättare har vi även jobbat med sidor på  italienska, norska, danska och arabiska.

Ett vanligt scenario är också att vi får ta över utveckling och/eller drift av en hemsida där utvecklingen påbörjats men ej avslutats av olika anledningar.

Om du behöver hjälp med hemsidan, ring eller maila – uppgifter finns under Kontakt på länken ovan – det kostar inget att fråga!

Må väl!